söndag 14 december 2008

Censuren av media

Alla som tror att det fria ordet regerar i radio, TV och tidningar är minst sagt naiva. När det gäller 9/11 tex så är det inte bara ett ämne som knappt ens tas upp längre, man diskuterar definitivt aldrig de alternativa lösningarna till vad som skedde. Hur många gånger har vi tex hört att USAs egen regering låg bakom attacken? Hur många gånger har "Al-CIAdas" inblandning ifrågasats? Hur många gånger har vi haft seriösa program på TV om hur 2 flyplan kunde få de gigantiska tornen att falla till marken: torn som var konstruerade att klara av 3-4 flyplanskrascher samtidigt utan problem?

Hur många gånger har vi få se ett program på TV om den tredje byggnaden som rasade samman, WTC building 7, den 47 våningar höga skyskrapan som inte träffades av någonting? Hur många gånger har vi fått höra hur ägaren till alla byggnaderna själv inför kamerorna medger att han fattade beslutet att "pull it", dvs detonera sprängladdningarna som byggnaden var fullproppad med? Man sprängde alltså en jättelik skyskrapa helt utan förvarning mitt i centrala New York med mängder av människor i närheten. Varför hör vi aldrig något om det?

I USA så filtreras allting som gäller de sanna uppgifterna om 9/11 bort från de stora radio och TV kanalerna. Enda gången någonting nämns om det nuförtiden är då någon amerikansk storstjärna, som tex Willie Nelson, uttalar sitt missnöje med utredningen av brottet, och då blir han enbart utskrattad av reportrarna. Nelson har för övrigt öppet krävt att George Bush ska åtalas för brott mot den amerikanska konstitutionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar