söndag 21 december 2008

Den svenska flaggan



Är du svensk och blir störd av att se den svenska flaggan uppe i hörnet av min blogg så kanske du inser dagens problematiska situation; våra egna politiker, de som är satta att företräda Sveriges intressen, har fått oss att associera vår egen flagga med rascism, fascism och nazism. Att känna på det viset är som vi alla säkert förstår minst sagt sjukt, och de som medvetet fått oss att känna så är därför onda. Så hur har det blivit så här, och varför? Svaret är helt enkelt det här: för att krossa Sverige som fri suverän nation så tar man till alla tricks man kan, och att mer eller mindre bannlysa alla former av patriotiska strömningar är av den anledningen nödvändigt.

Man försöker mao få oss att själva avsäga oss vår nationella identitet, eftersom det är mycket lättare än att krossa oss med vapenmakt. Det går dessutom fortare att långsamt låta oss själva avsvenska oss än att göra det med en regelrätt invasion: en invasion som dessutom aldrig hade kunnat genomföras, eftersom inga européer hade varit beredda att offra sina liv för saken - eller åtminstone inte tillräckligt många. Sverige är alltså under attack, och kriget har bara börjat; det kommer inte vara avslutat förrän vårt land har förvandlats till en liten europeisk provins - eller kanske 3, eller 4 - där vi ev kommer att få behålla vårt svenska språk, men bara vid sidan av det officiella EU språket - engelskan. Det finns dock en annan möjlighet: Vatikanen kan försöka påtvinga oss latinet.

Jag hoppas att du nu förstår varför jag har den svenska flaggan på min blogg, och jag uppmanar dig själv att lägga upp den på din blogg eller hemsida, om du har någon. För amerikaner så är det ofattbart hur vi i Sverige, och andra europeiska länder, nuförtiden känner för vår egen flagga. En attack på deras egen flagga, likt den vår har blivit utsatt för, hade aldrig blivit accepterad där borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar