torsdag 19 februari 2009

Syftet med den här bloggen

Anledningen till att jag drog igång den här bloggen var för att sprida lite kunskap om den helt ofattbara ondska som världens ledare idag besitter. För det är helt OFATTBART. Och det är anledningen till att så få människor har förstått vad det är som nu pågår. Det är helt enkelt för otroligt.

Ingen normalt funtad människa kan ens föreställa sig att våra egna ledare på något sätt vill oss illa. Men så är det! Och av den anledningen så är det som hände i New York för snart 8 år sedan så viktigt, för det var väckarklockan - och varningssignalen - och den som inte inser det nu får ta konsekvenserna framöver.

Vi har blivit varnade. En attack på världens kanske 2 mest berömda byggnader utfördes mitt på dagen, inför öppen ridå, och inför miljarder TV-tittande människor världen över, och det hela utfördes med den amerikanska regeringens tysta samtycke!

Detta är sant.

De här är huvudsyftet med min blogg: att vittna om detta fruktansvärda brott, så att andra vågar acceptera det som jag, och tiotals miljoner andra människor runt om i världen - med sorg i hjärtat - tvingades acceptera.

Det är våra egna ledare som gör detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar