söndag 2 augusti 2009

X-Files och Simpsons förutspår 9/11



6 månader innan 9/11 så visade ett avsnitt av en spinoff-serie till X-Files (The Lone Gunman) hur en terrorattack på WTC i New York ägde rum - nästan identiskt till vad som kom att ske i verkligheten! Anledningen till attacken i serien, som utfördes på order av den amerikanska regeringen, var att kunna skylla på islamistiska terrorister för att därefter invadera Afghanistan! Avsnittet spelades in på önskan/order från CIA! Se videon så får du höra mer om saken från Alex Jones.

Vi får även se en annan skrämmande förutsägelse från "The Simpsons": En månad innan 9/11 så håller Lisa Simpson upp en tidning med en bild på The Twin Towers där det står ... 911 (där de två ettorna bildas av de två tornen).

På detta vis fungerar eliten: de vill i förväg tala om för oss och sina egna vad de planerar att göra. Det blir liksom roligare då. Exakt varför man gör så finns det många teorier om. Kanske handlar det om högmod - en av de sju dödssynderna? Man kan helt enkelt inte låta bli att slå sig själva på bröstet innan och tala om hur för alla oss slavar duktiga man är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar