torsdag 17 september 2009

Den nya världsreligionen: Luciferianismen

Att de tre stora världsreligionerna kristendom, islam och judendom kommer att existera i framtiden kan vi lugnt glömma bort. I en enad värld så finns det nämligen bara plats för en enda religion. Av den anledningen så håller väst för närvarande på och utrotar, så gott man kan, buddhismen från Asien. Det som sker i Tibet handlar alltså till stor del om att göra sig av med buddhismen. Att kineserna rev över 6000 tibetanska kloster skedde av en anledning, och denna anledning var att krossa buddhismen. Att väst bara tittade på när talibanerna sprände sönder de två nära 2000 år gamla jättelika buddhastatyerna i Afghanistan skedde alltså även det av en anledning.

Samtliga gamla religioner är nu utrotningshotade. Att genomföra planerna man nu har, att göra sig av med våra gamla religioner, är dock inget lätt företag. Hur kan man tex få två miljarder kristna att överge sin gamla religion och sina gamla traditioner? Och hur kan man få judar och muslimer att överge sina? Svaret är ... genom lidande. Men det lidande som krävs för att lyckas kan bara uppnås ... genom krig.

Men som vi säkert inser så räcker det inte med ett vanligt litet krig typ det som utspelade sig i Jugoslavien. Kriget måste vara långt mycket mer katastrofalt än så. Det enda krig som är kapabelt att genomföra planerna är ett nytt världskrig. Tanken för världen är mao att genom ett storkrig (Tredje Världskriget) göra alla oss överlevande så missnöjda med våra gamla religioner att vi då tar avstånd ifrån dem till förmån för den nya världsreligionen: Luciferianismen.

Den nya religionen är mao en solkult. Och när folk menar att det som är bakom hela den styrande bankeliten är kosmiskt så är det detta man menar. Vi människor har inget att säga till om saken. Vårt öde bestäms av andra krafter - kosmiska. Den nya religionen ska introduceras vare sig vi vill det eller inte. Det finns ett berömt uttalande av Albert Pike där han redan på mitten av 1800 talet berättar om de tre kommande världskrigen. Och det sista av dessa världskrig har då för avsikt att introducera den nya världsreligionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar